Ungdomsbolig

uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger

Thomas Pedersen, Axel Nielsen

Research output: Book/ReportReportResearchpeer-review

Abstract

Dette engagement, der er gennemført i nært samarbejde med boligundersøgelsesudvalget ved Aalborg Universitetscenter v/ rektor Sven Caspersen, har haft til hensigt at bidrage til grundlaget for, at unge langtidsledige kunne få meningsfyldt arbejde . Under arbejdet med opgaven har arbejdsgruppen fundet aspekter og synspunkter, som er væse ntlige for opgavens gennemførelse, og som gruppen ikke har kunnet besvare entydigt, og disse er fremført med henblik på en åbenhjertig diskussion
.
Original languageDanish
PublisherInstituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter
Number of pages20
Publication statusPublished - Apr 1981
Externally publishedYes
SeriesAalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report
Number8104
ISSN0105-7421

Cite this

Pedersen, T., & Nielsen, A. (1981). Ungdomsbolig: uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter. Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report, No. 8104
Pedersen, Thomas ; Nielsen, Axel. / Ungdomsbolig : uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1981. 20 p. (Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report; No. 8104).
@book{76de60de5faa416fba56f89402b43790,
title = "Ungdomsbolig: uddannelse og besk{\ae}ftigelse synspunkter og problemstillinger",
abstract = "Dette engagement, der er gennemf{\o}rt i n{\ae}rt samarbejde med boligunders{\o}gelsesudvalget ved Aalborg Universitetscenter v/ rektor Sven Caspersen, har haft til hensigt at bidrage til grundlaget for, at unge langtidsledige kunne f{\aa} meningsfyldt arbejde . Under arbejdet med opgaven har arbejdsgruppen fundet aspekter og synspunkter, som er v{\ae}se ntlige for opgavens gennemf{\o}relse, og som gruppen ikke har kunnet besvare entydigt, og disse er fremf{\o}rt med henblik p{\aa} en {\aa}benhjertig diskussion.",
keywords = "boligmasse, lovgivning, social relations",
author = "Thomas Pedersen and Axel Nielsen",
year = "1981",
month = "4",
language = "Dansk",
publisher = "Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter",

}

Pedersen, T & Nielsen, A 1981, Ungdomsbolig: uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report, no. 8104, Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter.

Ungdomsbolig : uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. / Pedersen, Thomas; Nielsen, Axel.

Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1981. 20 p. (Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report; No. 8104).

Research output: Book/ReportReportResearchpeer-review

TY - RPRT

T1 - Ungdomsbolig

T2 - uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger

AU - Pedersen, Thomas

AU - Nielsen, Axel

PY - 1981/4

Y1 - 1981/4

N2 - Dette engagement, der er gennemført i nært samarbejde med boligundersøgelsesudvalget ved Aalborg Universitetscenter v/ rektor Sven Caspersen, har haft til hensigt at bidrage til grundlaget for, at unge langtidsledige kunne få meningsfyldt arbejde . Under arbejdet med opgaven har arbejdsgruppen fundet aspekter og synspunkter, som er væse ntlige for opgavens gennemførelse, og som gruppen ikke har kunnet besvare entydigt, og disse er fremført med henblik på en åbenhjertig diskussion.

AB - Dette engagement, der er gennemført i nært samarbejde med boligundersøgelsesudvalget ved Aalborg Universitetscenter v/ rektor Sven Caspersen, har haft til hensigt at bidrage til grundlaget for, at unge langtidsledige kunne få meningsfyldt arbejde . Under arbejdet med opgaven har arbejdsgruppen fundet aspekter og synspunkter, som er væse ntlige for opgavens gennemførelse, og som gruppen ikke har kunnet besvare entydigt, og disse er fremført med henblik på en åbenhjertig diskussion.

KW - boligmasse

KW - lovgivning

KW - social relations

M3 - Rapport

BT - Ungdomsbolig

PB - Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter

ER -

Pedersen T, Nielsen A. Ungdomsbolig: uddannelse og beskæftigelse synspunkter og problemstillinger. Instituttet for Bygningsteknik, Aalborg Universitetscenter, 1981. 20 p. (Aalborg Universitetscenter. Instituttet for Bygningsteknik. Report; No. 8104).