Aktiviteter pr. år
Projektdetaljer
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/05/2014 → 31/12/2014 |
Samarbejdspartnere
- Videncenter for Kystturisme (Projektpartner)
Aktiviteter
-
Lokale fødevare- og madoplevelser på danske (kyst)destinationer
Anette Therkelsen (Foredragsholder)
14 mar. 2017Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
Fil -
Lokale fødevare- og madoplevelser på danske kystdestinationer
Anette Therkelsen (Foredragsholder)
10 mar. 2015Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
-
Madturisme - Turismemad
Anette Therkelsen (Arrangør)
10 mar. 2015Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhed › Organisering af eller deltagelse i konference
Publikation
- 3 Rapport
-
Lokale fødevare- og madoplevelser på danske kystdestinationer
Therkelsen, A. & Halkier, H., 5 mar. 2015, Aalborg: Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet. 42 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Formidling
Fil358 Downloads (Pure) -
Fødevare- og madoplevelser blandt turister på kystferie i Danmark: Delrapport 2 i projektet: Fødevarer som oplevelsesstrategi på danske kystdestinationer
Therkelsen, A., 12 dec. 2014, Aalborg Universitet. 21 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Formidling
Åben adgangFil78 Downloads (Pure) -
Profilering af danske kystdestinationer via mad- og fødevareoplevelser: Delrapport 1 i projektet: Fødevarer som oplevelsesstrategi på danske kystdestinationer
Therkelsen, A., 14 nov. 2014, Aalborg Universitet. 52 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Formidling
Åben adgangFil141 Downloads (Pure)