Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Aalborg Universitets forskningsportal Hjem
Dansk
English
Hjem
Profiler
Projekter
Publikationer
Aktiviteter
Forskningsenheder
Faciliteter
Presse/medier
Priser
Forskningsdatasæt
Impacts
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Fødevarer som oplevelsesstrategi for danske kystdestinationer
Therkelsen, Anette
(Projektleder)
Halkier, Henrik
(Projektdeltager)
Vis
Aktiviteter
(3)
Publikationer
(3)
Publikation
Publikationer pr. år
2014
2014
2015
2015
3
Rapport
Publikationer pr. år
Publikationer pr. år
3 resultater
Publikationsår, titel
(faldende)
Publikationsår, titel
(stigende)
Titel
Type
Søgeresultater
2015
Lokale fødevare- og madoplevelser på danske kystdestinationer
Therkelsen, A.
&
Halkier, H.
,
5 mar. 2015
, Aalborg:
Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet
.
42 s.
Publikation
:
Bog/antologi/afhandling/rapport
›
Rapport
›
Formidling
Fil
361
Downloads (Pure)
2014
Fødevare- og madoplevelser blandt turister på kystferie i Danmark: Delrapport 2 i projektet: Fødevarer som oplevelsesstrategi på danske kystdestinationer
Therkelsen, A.
,
12 dec. 2014
,
Aalborg Universitet
.
21 s.
Publikation
:
Bog/antologi/afhandling/rapport
›
Rapport
›
Formidling
Åben adgang
Fil
79
Downloads (Pure)
Profilering af danske kystdestinationer via mad- og fødevareoplevelser: Delrapport 1 i projektet: Fødevarer som oplevelsesstrategi på danske kystdestinationer
Therkelsen, A.
,
14 nov. 2014
,
Aalborg Universitet
.
52 s.
Publikation
:
Bog/antologi/afhandling/rapport
›
Rapport
›
Formidling
Åben adgang
Fil
141
Downloads (Pure)