Journalism To Go: The Changing Spaces of News Consumption

• Peters, Chris, Centre for Media and Journalism Studies, University of Groningen (PI (principal investigator))

Projektdetaljer

Beskrivelse

This project develops research on the idea of our ‘journalism to go’ culture – a situation which finds the interrelation between space, speed, and convenience become increasingly relevant in the journalism industry. Specifically, I consider how technology opens up new and mobile spaces of news consumption, and how audiences’ experiences of journalism, and the social spaces of their everyday lives, are shaped by these changing spatial mobilities of news.
Kort titelJournalism To Go
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/09/201001/01/2015

• University of Groningen / Rijksuniversiteit Groningen (RUG): kr 44.760,00

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.
    • Journalism Studies (Tidsskrift)

Chris Peters (Fagfællebedømmer)

2010 → …

Aktivitet: Redaktionelt arbejde og fagfællebedømmelsePeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning