Deepagoda Chamindu

ForlagSektion for Miljøteknik, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-90033-86-6
StatusUdgivet - 2013

Chamindu, D. (2013). Density-Corrected Models for Soil-Gas Transport Parameters; Towards Soil Architectural fingerprints and Design of Growth Media. Aalborg Universitet: Sektion for Miljøteknik, Aalborg Universitet.
Chamindu, Deepagoda. / Density-Corrected Models for Soil-Gas Transport Parameters; Towards Soil Architectural fingerprints and Design of Growth Media. Aalborg Universitet : Sektion for Miljøteknik, Aalborg Universitet, 2013. 33 s.
@phdthesis{7f7a2c6862794827b2b366a57bb35a76,
title = "Density-Corrected Models for Soil-Gas Transport Parameters; Towards Soil Architectural fingerprints and Design of Growth Media",
author = "Deepagoda Chamindu",
year = "2013",
language = "English",
isbn = "978-87-90033-86-6",
publisher = "Sektion for Milj{\o}teknik, Aalborg Universitet",

Chamindu, D 2013, Density-Corrected Models for Soil-Gas Transport Parameters; Towards Soil Architectural fingerprints and Design of Growth Media. Sektion for Miljøteknik, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Density-Corrected Models for Soil-Gas Transport Parameters; Towards Soil Architectural fingerprints and Design of Growth Media. / Chamindu, Deepagoda.

Aalborg Universitet : Sektion for Miljøteknik, Aalborg Universitet, 2013. 33 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Density-Corrected Models for Soil-Gas Transport Parameters; Towards Soil Architectural fingerprints and Design of Growth Media

AU - Chamindu, Deepagoda

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Ph.D. thesis

SN - 978-87-90033-86-6

BT - Density-Corrected Models for Soil-Gas Transport Parameters; Towards Soil Architectural fingerprints and Design of Growth Media

PB - Sektion for Miljøteknik, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Chamindu D. Density-Corrected Models for Soil-Gas Transport Parameters; Towards Soil Architectural fingerprints and Design of Growth Media. Aalborg Universitet: Sektion for Miljøteknik, Aalborg Universitet, 2013. 33 s.