Developing Intercultural Competencies in a PBL Environment

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

310 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
TitelPBL at Aalborg University : contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24
RedaktørerAnette Kolmos
Udgivelses stedAalborg
ForlagTechnology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University
Publikationsdato2006
Sider39-48
StatusUdgivet - 2006
NavnWorking Paper
Nummer13
ISSN1603-9890

Bibliografisk note

Du, X., & Hansen, C. J. (2006). Developing Intercultural Competencies in a PBL Environment. I A. Kolmos (red.), PBL at Aalborg University: contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24 (s. 39-48). Aalborg: Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University. Working Paper, Nr. 13
Du, Xiangyun ; Hansen, Carsten Jahn. / Developing Intercultural Competencies in a PBL Environment. PBL at Aalborg University: contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24. red. / Anette Kolmos. Aalborg : Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University, 2006. s. 39-48 (Working Paper; Nr. 13).
@inbook{a028793077e711dca8ed000ea68e967b,
title = "Developing Intercultural Competencies in a PBL Environment",
author = "Xiangyun Du and Hansen, {Carsten Jahn}",
note = "Artiklen er et konferencebidrag, hvis abstract er publiceret i 'Connecting learning to the real world : International Conference PBL 2006 ABP'. Lima : Pontificia Universidad Cat{\'o}lica del Per{\'u}, 2006 (conference proceedings cd-rom).",
year = "2006",
language = "English",
series = "Working Paper",
publisher = "Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University",
number = "13",
pages = "39--48",
editor = "Anette Kolmos",
booktitle = "PBL at Aalborg University",
address = "Denmark",

Du, X & Hansen, CJ 2006, Developing Intercultural Competencies in a PBL Environment. i A Kolmos (red.), PBL at Aalborg University: contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24. Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University, Aalborg, Working Paper, nr. 13, s. 39-48.

Developing Intercultural Competencies in a PBL Environment. / Du, Xiangyun; Hansen, Carsten Jahn.

TY - CHAP

T1 - Developing Intercultural Competencies in a PBL Environment

AU - Du, Xiangyun

AU - Hansen, Carsten Jahn

N1 - Artiklen er et konferencebidrag, hvis abstract er publiceret i 'Connecting learning to the real world : International Conference PBL 2006 ABP'. Lima : Pontificia Universidad Católica del Perú, 2006 (conference proceedings cd-rom).

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Book chapter

T3 - Working Paper

SP - 39

EP - 48

BT - PBL at Aalborg University

A2 - Kolmos, Anette

PB - Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University

CY - Aalborg

Du X, Hansen CJ. Developing Intercultural Competencies in a PBL Environment. I Kolmos A, red., PBL at Aalborg University: contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24. Aalborg: Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University. 2006. s. 39-48. (Working Paper; Nr. 13).