Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceedingForskning

200 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
TitelExtended Abstracts for Euromech Colloquium 508 on Wind Turbine Wakes
ForlagE.T.S.I. Industriales Universidad Politécnica de Madrid
Publikationsdato2009
ISBN (Elektronisk)978-84-7484-220-3
StatusUdgivet - 2009
BegivenhedEuromech Colloquium 508 on Wind Turbine Wakes - Madrid, Spanien
Varighed: 20 okt. 200922 okt. 2009

Konference

KonferenceEuromech Colloquium 508 on Wind Turbine Wakes
LandSpanien
ByMadrid
Periode20/10/200922/10/2009

Knudsen, T., Soltani, M., & Bak, T. (2009). Prediction Models for Wind Speed at Turbines in a Farm with Application to Control. I Extended Abstracts for Euromech Colloquium 508 on Wind Turbine Wakes E.T.S.I. Industriales Universidad Politécnica de Madrid.
Knudsen, Torben ; Soltani, Mohsen ; Bak, Thomas. / Prediction Models for Wind Speed at Turbines in a Farm with Application to Control. Extended Abstracts for Euromech Colloquium 508 on Wind Turbine Wakes. E.T.S.I. Industriales Universidad Politécnica de Madrid, 2009.
@inbook{e4b035b0c55c11debcee000ea68e967b,
title = "Prediction Models for Wind Speed at Turbines in a Farm with Application to Control",
author = "Torben Knudsen and Mohsen Soltani and Thomas Bak",
year = "2009",
language = "English",
booktitle = "Extended Abstracts for Euromech Colloquium 508 on Wind Turbine Wakes",
publisher = "E.T.S.I. Industriales Universidad Polit{\'e}cnica de Madrid",

Knudsen, T, Soltani, M & Bak, T 2009, Prediction Models for Wind Speed at Turbines in a Farm with Application to Control. i Extended Abstracts for Euromech Colloquium 508 on Wind Turbine Wakes. E.T.S.I. Industriales Universidad Politécnica de Madrid, Euromech Colloquium 508 on Wind Turbine Wakes, Madrid, Spanien, 20/10/2009.

Prediction Models for Wind Speed at Turbines in a Farm with Application to Control. / Knudsen, Torben; Soltani, Mohsen; Bak, Thomas.

TY - ABST

T1 - Prediction Models for Wind Speed at Turbines in a Farm with Application to Control

AU - Knudsen, Torben

AU - Soltani, Mohsen