Serendipitetens Rum

Odin Teatrets Laboratorium

Tatiana Chemi, Erik Exe Christoffersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

En historisk gennemgang af Odin Teatret og en diskussion af de metoder, teatret har benyttet sig af, og teorierne bag, undervejs til de epokegørende forestillinger, teatret har opført i Danmark og over hele verden.
Serendipitet betyder tilfældigt lykketræf – og videnskabeligt: at man finder noget andet end det, man søger efter. For Odin Teatret i dag er serendipitet en metode, som rummer både en kreativ læreproces og en reaktiv handling, både en drivkraft og et aktivt valg. Og teatrets historie, mener forfatterne, er fortællingen om de rejser, som teatret har foretaget, både i geografisk forstand og som læringsrejser.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAarhus
ForlagKlim
Udgave1
Antal sider292
ISBN (Trykt)9788771298130
StatusUdgivet - 2018

Emneord

  • serendipitet
  • Odin Teatret
  • kreativitet
  • læring

Citer dette

Chemi, T., & Christoffersen, E. E. (2018). Serendipitetens Rum: Odin Teatrets Laboratorium. (1 udg.) Aarhus: Klim.
Chemi, Tatiana ; Christoffersen, Erik Exe. / Serendipitetens Rum : Odin Teatrets Laboratorium. 1 udg. Aarhus : Klim, 2018. 292 s.
@book{3bf588d97879442f89680b28de84cf97,
title = "Serendipitetens Rum: Odin Teatrets Laboratorium",
abstract = "En historisk gennemgang af Odin Teatret og en diskussion af de metoder, teatret har benyttet sig af, og teorierne bag, undervejs til de epokeg{\o}rende forestillinger, teatret har opf{\o}rt i Danmark og over hele verden.Serendipitet betyder tilf{\ae}ldigt lykketr{\ae}f – og videnskabeligt: at man finder noget andet end det, man s{\o}ger efter. For Odin Teatret i dag er serendipitet en metode, som rummer b{\aa}de en kreativ l{\ae}reproces og en reaktiv handling, b{\aa}de en drivkraft og et aktivt valg. Og teatrets historie, mener forfatterne, er fort{\ae}llingen om de rejser, som teatret har foretaget, b{\aa}de i geografisk forstand og som l{\ae}ringsrejser.",
keywords = "odin teatret, kunst og l{\ae}ring, serendipitet, Odin Teatret, kreativitet, l{\ae}ring",
author = "Tatiana Chemi and Christoffersen, {Erik Exe}",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "9788771298130",
publisher = "Klim",
address = "Danmark",
edition = "1",

}

Chemi, T & Christoffersen, EE 2018, Serendipitetens Rum: Odin Teatrets Laboratorium. 1 udg, Klim, Aarhus.

Serendipitetens Rum : Odin Teatrets Laboratorium. / Chemi, Tatiana; Christoffersen, Erik Exe.

1 udg. Aarhus : Klim, 2018. 292 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Serendipitetens Rum

T2 - Odin Teatrets Laboratorium

AU - Chemi, Tatiana

AU - Christoffersen, Erik Exe

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - En historisk gennemgang af Odin Teatret og en diskussion af de metoder, teatret har benyttet sig af, og teorierne bag, undervejs til de epokegørende forestillinger, teatret har opført i Danmark og over hele verden.Serendipitet betyder tilfældigt lykketræf – og videnskabeligt: at man finder noget andet end det, man søger efter. For Odin Teatret i dag er serendipitet en metode, som rummer både en kreativ læreproces og en reaktiv handling, både en drivkraft og et aktivt valg. Og teatrets historie, mener forfatterne, er fortællingen om de rejser, som teatret har foretaget, både i geografisk forstand og som læringsrejser.

AB - En historisk gennemgang af Odin Teatret og en diskussion af de metoder, teatret har benyttet sig af, og teorierne bag, undervejs til de epokegørende forestillinger, teatret har opført i Danmark og over hele verden.Serendipitet betyder tilfældigt lykketræf – og videnskabeligt: at man finder noget andet end det, man søger efter. For Odin Teatret i dag er serendipitet en metode, som rummer både en kreativ læreproces og en reaktiv handling, både en drivkraft og et aktivt valg. Og teatrets historie, mener forfatterne, er fortællingen om de rejser, som teatret har foretaget, både i geografisk forstand og som læringsrejser.

KW - odin teatret, kunst og læring

KW - serendipitet

KW - Odin Teatret

KW - kreativitet

KW - læring

UR - http://klim.dk/bog/serendipitetens_rum&q=odin+teatret.htm

M3 - Bog

SN - 9788771298130

BT - Serendipitetens Rum

PB - Klim

CY - Aarhus

ER -

Chemi T, Christoffersen EE. Serendipitetens Rum: Odin Teatrets Laboratorium. 1 udg. Aarhus: Klim, 2018. 292 s.