Uddannelse som redskab i fagbevægelsens kamp om arbejdsområder

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

TitelArbejderbevægelse og Teknologiudvikling. Rapport fra SFAH's seminar Andebølle Højskole 7.-9. nov. 1986
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSelskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie
Publikationsdato1987
StatusUdgivet - 1987

Lassen, M. S. (1987). Uddannelse som redskab i fagbevægelsens kamp om arbejdsområder. I Arbejderbevægelse og Teknologiudvikling. Rapport fra SFAH's seminar Andebølle Højskole 7.-9. nov. 1986 København: Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie.
Lassen, Morten Staun. / Uddannelse som redskab i fagbevægelsens kamp om arbejdsområder. Arbejderbevægelse og Teknologiudvikling. Rapport fra SFAH's seminar Andebølle Højskole 7.-9. nov. 1986. København : Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie, 1987.
@inbook{7d789ca15f0f43349e10663b241c7bb4,
title = "Uddannelse som redskab i fagbev{\ae}gelsens kamp om arbejdsomr{\aa}der",
author = "Lassen, {Morten Staun}",
year = "1987",
booktitle = "Arbejderbev{\ae}gelse og Teknologiudvikling. Rapport fra SFAH's seminar Andeb{\o}lle H{\o}jskole 7.-9. nov. 1986",
publisher = "Selskabet til Forskning i Arbejderbev{\ae}gelsens Historie",

Lassen, MS 1987, Uddannelse som redskab i fagbevægelsens kamp om arbejdsområder. i Arbejderbevægelse og Teknologiudvikling. Rapport fra SFAH's seminar Andebølle Højskole 7.-9. nov. 1986. Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie, København.

Uddannelse som redskab i fagbevægelsens kamp om arbejdsområder. / Lassen, Morten Staun.

TY - GEN

T1 - Uddannelse som redskab i fagbevægelsens kamp om arbejdsområder

AU - Lassen, Morten Staun

PY - 1987