Værdiskabelse ved events og eventgæstens oplevelse under COVID-19

Activity: Talks and presentationsTalks and presentations in private or public companies

Description

Deltag i Wonderful Copenhagens nye gratis seminar, der er udviklet til event- og oplevelsesbranchens aktører for at skabe fælles platform for vidensdeling og styrke netværket aktørerne imellem.
Vi sætter på første seminar fokus på eventgæstens oplevelse under COVID-19 og den værdi, der bliver skabt for eventgæster, stakeholdere og samfundet ved afholdelse af events. Viden der skal opruste eventaktører til sammen at stå stærkere i fremtiden.
Event- og turismeforsker, Carina Ren, præsenterer den seneste viden om betydningen af afholdelse af events. I lyset af COVID-19 er mange events blevet afviklet virtuelt eller helt aflyst, hvilket har resulteret i store sociale og økonomiske tab. Trods dette, har en yderst kreativ branche udviklet innovative praktiske og digitale løsninger, der skubber gæstens behov og oplevelse i fokus.
I en modereret paneldebat vil Carina Ren sammen med Katja Lohmann, Head of Customer Experience i Tivoli, og Direktør for Badminton Danmark, Bo Jensen, gå i dybden med nogle af de spørgsmål og dilemmaer, der er opstået ved håndtering af gæster til events og i oplevelses-industrien under COVID-19.
Period24 Feb 2021
Event titleVærdiskabelse ved events og eventgæstens oplevelse under COVID-19
Event typeSeminar
LocationKøbenhavn, DenmarkShow on map
Degree of RecognitionNational