Are old Danes (still) living in history?

Mille Kjær, Louise Dilling, Anne Dannow, Anne Christina Møller, Stine Høyer, Jane Madsen, Tia Hansen, Norman R. Brown

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceedingForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelIkke angivet
ForlagUniversity of New South Wales
Publikationsdato2006
StatusUdgivet - 2006
BegivenhedInternational Conference on Memory - Sydney, Australien
Varighed: 16 jul. 200621 jul. 2006
Konferencens nummer: 4th

Konference

KonferenceInternational Conference on Memory
Nummer4th
LandAustralien
BySydney
Periode16/07/200621/07/2006

Bibliografisk note

Poster. Abstrakt side 82.

Kjær, M., Dilling, L., Dannow, A., Møller, A. C., Høyer, S., Madsen, J., ... Brown, N. R. (2006). Are old Danes (still) living in history? I Ikke angivet University of New South Wales.
Kjær, Mille ; Dilling, Louise ; Dannow, Anne ; Møller, Anne Christina ; Høyer, Stine ; Madsen, Jane ; Hansen, Tia ; Brown, Norman R. / Are old Danes (still) living in history?. Ikke angivet. University of New South Wales, 2006.
@inbook{c73686c0af9c11dbb942000ea68e967b,
title = "Are old Danes (still) living in history?",
author = "Mille Kj{\ae}r and Louise Dilling and Anne Dannow and M{\o}ller, {Anne Christina} and Stine H{\o}yer and Jane Madsen and Tia Hansen and Brown, {Norman R.}",
note = "Poster. Abstrakt side 82.",
year = "2006",
language = "English",
booktitle = "Ikke angivet",
publisher = "University of New South Wales",

Kjær, M, Dilling, L, Dannow, A, Møller, AC, Høyer, S, Madsen, J, Hansen, T & Brown, NR 2006, Are old Danes (still) living in history? i Ikke angivet. University of New South Wales, International Conference on Memory, Sydney, Australien, 16/07/2006.

Are old Danes (still) living in history? / Kjær, Mille; Dilling, Louise; Dannow, Anne; Møller, Anne Christina; Høyer, Stine; Madsen, Jane; Hansen, Tia; Brown, Norman R.

Ikke angivet. University of New South Wales, 2006.

TY - ABST

T1 - Are old Danes (still) living in history?

AU - Kjær, Mille

AU - Dilling, Louise

AU - Dannow, Anne

AU - Møller, Anne Christina

AU - Høyer, Stine

AU - Madsen, Jane

AU - Hansen, Tia

AU - Brown, Norman R.

N1 - Poster. Abstrakt side 82.

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Conference abstract in proceeding

BT - Ikke angivet