Augmented Unreality: Synesthetic Artworks & Audio-Visual Hallucinations

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelThe Oxford Handbook of Sound & Imagination
RedaktørerMark Grimshaw, Mads Walther-Hansen, Martin Knakkergaard
ForlagOxford University Press
Publikationsdato1 dec. 2019
StatusAccepteret/In press - 1 dec. 2019

Weinel, J. (Accepteret/In press). Augmented Unreality: Synesthetic Artworks & Audio-Visual Hallucinations. I M. Grimshaw, M. Walther-Hansen, & M. Knakkergaard (red.), The Oxford Handbook of Sound & Imagination Oxford University Press.
Weinel, Jonathan. / Augmented Unreality: Synesthetic Artworks & Audio-Visual Hallucinations. The Oxford Handbook of Sound & Imagination. red. / Mark Grimshaw ; Mads Walther-Hansen ; Martin Knakkergaard. Oxford University Press, 2019.
@inbook{6aea1540b09f4c5ba0e35bb0ea87daf1,
title = "Augmented Unreality: Synesthetic Artworks & Audio-Visual Hallucinations",
author = "Jonathan Weinel",
year = "2019",
month = "12",
day = "1",
language = "English",
editor = "Mark Grimshaw and Mads Walther-Hansen and Martin Knakkergaard",
booktitle = "The Oxford Handbook of Sound & Imagination",
publisher = "Oxford University Press",

Weinel, J 2019, Augmented Unreality: Synesthetic Artworks & Audio-Visual Hallucinations. i M Grimshaw, M Walther-Hansen & M Knakkergaard (red), The Oxford Handbook of Sound & Imagination. Oxford University Press.

Augmented Unreality: Synesthetic Artworks & Audio-Visual Hallucinations. / Weinel, Jonathan.

The Oxford Handbook of Sound & Imagination. red. / Mark Grimshaw; Mads Walther-Hansen; Martin Knakkergaard. Oxford University Press, 2019.

TY - CHAP

T1 - Augmented Unreality: Synesthetic Artworks & Audio-Visual Hallucinations

AU - Weinel, Jonathan

PY - 2019/12/1