De usynlige

Arbejdsgiveres holdning til blinde og stærkt svagsynede medarbejdere

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

150 Downloads (Pure)
ForlagCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-92174-77-2
Rekvirerende organisationDansk Blindesamfund
StatusUdgivet - okt. 2017
NavnCCWS Working Paper
ISSN1398-3024

Shamshiri-Petersen, D., & Frederiksen, S. C. (2017). De usynlige: Arbejdsgiveres holdning til blinde og stærkt svagsynede medarbejdere. Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. CCWS Working Paper
Shamshiri-Petersen, Ditte ; Frederiksen, Sine Cecilie. / De usynlige : Arbejdsgiveres holdning til blinde og stærkt svagsynede medarbejdere. Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2017. 48 s. (CCWS Working Paper).
@book{03c59692f2cc4b16be6b3baf4021d8fd,
title = "De usynlige: Arbejdsgiveres holdning til blinde og st{\ae}rkt svagsynede medarbejdere",
author = "Ditte Shamshiri-Petersen and Frederiksen, {Sine Cecilie}",
year = "2017",
month = "10",
isbn = "978-87-92174-77-2",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Shamshiri-Petersen, D & Frederiksen, SC 2017, De usynlige: Arbejdsgiveres holdning til blinde og stærkt svagsynede medarbejdere. CCWS Working Paper, Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.

De usynlige : Arbejdsgiveres holdning til blinde og stærkt svagsynede medarbejdere. / Shamshiri-Petersen, Ditte; Frederiksen, Sine Cecilie.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - De usynlige

T2 - Arbejdsgiveres holdning til blinde og stærkt svagsynede medarbejdere

AU - Shamshiri-Petersen, Ditte

AU - Frederiksen, Sine Cecilie

PY - 2017/10

Y1 - 2017/10

M3 - Rapport

SN - 978-87-92174-77-2

BT - De usynlige

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

Shamshiri-Petersen D, Frederiksen SC. De usynlige: Arbejdsgiveres holdning til blinde og stærkt svagsynede medarbejdere. Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2017. 48 s. (CCWS Working Paper).