OriginalsprogEngelsk
ForlagDepartment of Mechanical Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2000

Bibliografisk note

Brohus, H., Frier, C., & Heiselberg, P. K. (2000). Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation. Aalborg: Department of Mechanical Engineering, Aalborg University.
@book{af862ed0a86911da8341000ea68e967b,
title = "Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation",
author = "Henrik Brohus and Christian Frier and Heiselberg, {Per Kvols}",
note = "Second Technical Progress Report, Danish Technical Research Council (STVF), Talentprojekt, Sagsnr.: 9701474 Second Technical Progress Report, Danish Technical Research Council (STVF), Talentprojekt, Sagsnr.: 9701474",
year = "2000",
language = "English",
publisher = "Department of Mechanical Engineering, Aalborg University",

Brohus, H, Frier, C & Heiselberg, PK 2000, Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation. Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation. / Brohus, Henrik; Frier, Christian; Heiselberg, Per Kvols.

Aalborg : Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 2000.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation

AU - Brohus, Henrik

AU - Frier, Christian

AU - Heiselberg, Per Kvols

N1 - Second Technical Progress Report, Danish Technical Research Council (STVF), Talentprojekt, Sagsnr.: 9701474 Second Technical Progress Report, Danish Technical Research Council (STVF), Talentprojekt, Sagsnr.: 9701474

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Book

BT - Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation

PB - Department of Mechanical Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Brohus H, Frier C, Heiselberg PK. Development of Probabilistic Design Method for Natural Ventilation. Aalborg: Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 2000.