Dialogværktøj til udvælgelse af borgerinddragelsesmetoder til en specifik situation

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

267 Downloads (Pure)

Resumé

Denne publikation udgør et dialogværktøj til udvælgelse af borgerinddragelsesmetoder henvendt til myndigheder og bygherrer. Den præsenterer en systematik til, hvorledes metoder til inddragelse af borgere kan udvælges til den konkrete situation, som planlægningen udspiller sig i. Med dialogværktøjet understreges det, at processen, situationen og forankring er helt centrale elementer i valget af metoder.
OriginalsprogDansk
ForlagAalborg Universitet
Antal sider13
StatusUdgivet - 2016

Emneord

  • Borgerinddragelse

Citer dette

@book{02ac4364579c464d89dbbd89ab251e19,
title = "Dialogv{\ae}rkt{\o}j til udv{\ae}lgelse af borgerinddragelsesmetoder til en specifik situation",
abstract = "Denne publikation udg{\o}r et dialogv{\ae}rkt{\o}j til udv{\ae}lgelse af borgerinddragelsesmetoder henvendt til myndigheder og bygherrer. Den pr{\ae}senterer en systematik til, hvorledes metoder til inddragelse af borgere kan udv{\ae}lges til den konkrete situation, som planl{\ae}gningen udspiller sig i. Med dialogv{\ae}rkt{\o}jet understreges det, at processen, situationen og forankring er helt centrale elementer i valget af metoder.",
keywords = "Borgerinddragelse, Public participation, Participation methods",
author = "Helle Nielsen and Ivar Lyhne and Aaen, {Sara Bj{\o}rn}",
year = "2016",
language = "Dansk",
publisher = "Aalborg Universitet",

}

Dialogværktøj til udvælgelse af borgerinddragelsesmetoder til en specifik situation. / Nielsen, Helle; Lyhne, Ivar; Aaen, Sara Bjørn.

Aalborg Universitet, 2016. 13 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Dialogværktøj til udvælgelse af borgerinddragelsesmetoder til en specifik situation

AU - Nielsen, Helle

AU - Lyhne, Ivar

AU - Aaen, Sara Bjørn

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Denne publikation udgør et dialogværktøj til udvælgelse af borgerinddragelsesmetoder henvendt til myndigheder og bygherrer. Den præsenterer en systematik til, hvorledes metoder til inddragelse af borgere kan udvælges til den konkrete situation, som planlægningen udspiller sig i. Med dialogværktøjet understreges det, at processen, situationen og forankring er helt centrale elementer i valget af metoder.

AB - Denne publikation udgør et dialogværktøj til udvælgelse af borgerinddragelsesmetoder henvendt til myndigheder og bygherrer. Den præsenterer en systematik til, hvorledes metoder til inddragelse af borgere kan udvælges til den konkrete situation, som planlægningen udspiller sig i. Med dialogværktøjet understreges det, at processen, situationen og forankring er helt centrale elementer i valget af metoder.

KW - Borgerinddragelse

KW - Public participation

KW - Participation methods

M3 - Rapport

BT - Dialogværktøj til udvælgelse af borgerinddragelsesmetoder til en specifik situation

PB - Aalborg Universitet

ER -