Søren Bolvig Poulsen, Astrid Heidemann Lassen, Alexia Jacobsen, Søren Wandahl, Katrine Gorm Hansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

835 Downloads (Pure)

Denne bog præsenterer og diskuterer en række metoder indenfor brugerdreven
innovation. Formålet er dels at inspirere læseren og dels at introducere
ForlagCenter for Industriel Produktion, Aalborg Universitet
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-91831-49-2
StatusUdgivet - 2012

Poulsen, S. B., Lassen, A. H., Jacobsen, A., Wandahl, S., & Gorm Hansen, K. (2012). Innovation med brugerne i fokus: om brugerdrevne metoder og erfaringer fra InnoDoors forskningsprojektet. (1 udg.) Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet.
Poulsen, Søren Bolvig ; Lassen, Astrid Heidemann ; Jacobsen, Alexia ; Wandahl, Søren ; Gorm Hansen, Katrine. / Innovation med brugerne i fokus : om brugerdrevne metoder og erfaringer fra InnoDoors forskningsprojektet. 1 udg. Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet, 2012. 104 s.
@book{8f96637b71ee4b2e8998189d365daa77,
title = "Innovation med brugerne i fokus: om brugerdrevne metoder og erfaringer fra InnoDoors forskningsprojektet",
abstract = "Denne bog pr{\ae}senterer og diskuterer en r{\ae}kke metoder indenfor brugerdreveninnovation. Form{\aa}let er dels at inspirere l{\ae}seren og dels at introduceremetoder til brugerdreven innovation p{\aa} en anvendelsesorienteret m{\aa}de, der kan facilitere opstart og gennemf{\o}rsel af sp{\ae}ndende innovationsprojekter.Bogen tager udgangspunkt i de erfaringer, der er gjort igennem det praksisorienterede forskningsprojekt InnoDoors.",
author = "Poulsen, {S{\o}ren Bolvig} and Lassen, {Astrid Heidemann} and Alexia Jacobsen and S{\o}ren Wandahl and {Gorm Hansen}, Katrine",
year = "2012",
isbn = "978-87-91831-49-2",
publisher = "Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet",
edition = "1",

Poulsen, SB, Lassen, AH, Jacobsen, A, Wandahl, S & Gorm Hansen, K 2012, Innovation med brugerne i fokus: om brugerdrevne metoder og erfaringer fra InnoDoors forskningsprojektet. 1 udg, Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet.

Innovation med brugerne i fokus : om brugerdrevne metoder og erfaringer fra InnoDoors forskningsprojektet. / Poulsen, Søren Bolvig; Lassen, Astrid Heidemann; Jacobsen, Alexia; Wandahl, Søren; Gorm Hansen, Katrine.

1 udg. Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet, 2012. 104 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Innovation med brugerne i fokus

T2 - om brugerdrevne metoder og erfaringer fra InnoDoors forskningsprojektet

AU - Poulsen, Søren Bolvig

AU - Lassen, Astrid Heidemann

AU - Jacobsen, Alexia

AU - Wandahl, Søren

AU - Gorm Hansen, Katrine

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Denne bog præsenterer og diskuterer en række metoder indenfor brugerdreveninnovation. Formålet er dels at inspirere læseren og dels at introduceremetoder til brugerdreven innovation på en anvendelsesorienteret måde, der kan facilitere opstart og gennemførsel af spændende innovationsprojekter.Bogen tager udgangspunkt i de erfaringer, der er gjort igennem det praksisorienterede forskningsprojekt InnoDoors.

AB - Denne bog præsenterer og diskuterer en række metoder indenfor brugerdreveninnovation. Formålet er dels at inspirere læseren og dels at introduceremetoder til brugerdreven innovation på en anvendelsesorienteret måde, der kan facilitere opstart og gennemførsel af spændende innovationsprojekter.Bogen tager udgangspunkt i de erfaringer, der er gjort igennem det praksisorienterede forskningsprojekt InnoDoors.

M3 - Bog

SN - 978-87-91831-49-2

BT - Innovation med brugerne i fokus

PB - Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet

Poulsen SB, Lassen AH, Jacobsen A, Wandahl S, Gorm Hansen K. Innovation med brugerne i fokus: om brugerdrevne metoder og erfaringer fra InnoDoors forskningsprojektet. 1 udg. Center for Industriel Produktion, Aalborg Universitet, 2012. 104 s.