Madklub på Kollegiet: - evaluering og anbefalinger til fortsat konceptudvikling

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

    115 Downloads (Pure)

    Abstract

    Evaluering af pilotprojektet "Madklub på Kollegiet", der er et partnerskabsprojekt mellem Hotel- og Restaurantskolen, ARLA FOOD, De Samvirkende Købmænd/REMA 1000 og Aalborg Universitet. Projektet er blevet gennemført med reference til Rådet for Sund Mad.

    Formålet med pilotprojektet har været ”at stimulere madlavningslyst, råvarekendskab, tilberedningskompetencer og fællesspisning blandt unge med afsæt i en ”madambassadør-tænkning” med henblik på at vurdere, om de indhøstede erfaringer fra projektet vil give anledning til at udvikle et landsdækkende koncept til inspiration for andre detailhandelsbutikker, der ønsker aktivt at indgå i arbejdet med at fastholde og udvikle unges varekendskab, madlavningskompetencer og madlavningslyst.

    OriginalsprogDansk
    ForlagAalborg Universitet
    Antal sider34
    StatusUdgivet - 27 jun. 2019

    Emneord

    • madfællesskaber
    • unge
    • kollegier
    • Erfaringer
    • Måltidspartnerskabet
    • Madklub
    • madlavningslyst
    • fællesspisning
    • tilberedningskompetencer
    • råvarekendskab

    Citationsformater