Madklub på Kollegiet

- evaluering og anbefalinger til fortsat konceptudvikling

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

2 Downloads (Pure)

ForlagAalborg Universitet
StatusUdgivet - 27 jun. 2019

• madfællesskaber
  • unge
  • kollegier
  • Erfaringer
  • Måltidspartnerskabet
  • Madklub
  • madlavningslyst
  • fællesspisning
  • tilberedningskompetencer
  • råvarekendskab

@book{634d5830770b44498553880b4bb100f5,
title = "Madklub p{\aa} Kollegiet: - evaluering og anbefalinger til fortsat konceptudvikling",
abstract = "Evaluering af pilotprojektet {"}Madklub p{\aa} Kollegiet{"}, der er et partnerskabsprojekt mellem Hotel- og Restaurantskolen, ARLA FOOD, De Samvirkende K{\o}bm{\ae}nd/REMA 1000 og Aalborg Universitet. Projektet er blevet gennemf{\o}rt med reference til R{\aa}det for Sund Mad. Form{\aa}let med pilotprojektet har v{\ae}ret ”at stimulere madlavningslyst, r{\aa}varekendskab, tilberedningskompetencer og f{\ae}llesspisning blandt unge med afs{\ae}t i en ”madambassad{\o}r-t{\ae}nkning” med henblik p{\aa} at vurdere, om de indh{\o}stede erfaringer fra projektet vil give anledning til at udvikle et landsd{\ae}kkende koncept til inspiration for andre detailhandelsbutikker, der {\o}nsker aktivt at indg{\aa} i arbejdet med at fastholde og udvikle unges varekendskab, madlavningskompetencer og madlavningslyst.",
keywords = "madf{\ae}llesskaber, unge, kollegier, Erfaringer, M{\aa}ltidspartnerskabet, Madklub, madlavningslyst, f{\ae}llesspisning, tilberedningskompetencer, r{\aa}varekendskab",
author = "Boris Andersen",
year = "2019",
month = "6",
day = "27",
publisher = "Aalborg Universitet",

Madklub på Kollegiet : - evaluering og anbefalinger til fortsat konceptudvikling . / Andersen, Boris.

Aalborg Universitet, 2019. 34 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Madklub på Kollegiet

T2 - - evaluering og anbefalinger til fortsat konceptudvikling

AU - Andersen, Boris

PY - 2019/6/27

Y1 - 2019/6/27

N2 - Evaluering af pilotprojektet "Madklub på Kollegiet", der er et partnerskabsprojekt mellem Hotel- og Restaurantskolen, ARLA FOOD, De Samvirkende Købmænd/REMA 1000 og Aalborg Universitet. Projektet er blevet gennemført med reference til Rådet for Sund Mad. Formålet med pilotprojektet har været ”at stimulere madlavningslyst, råvarekendskab, tilberedningskompetencer og fællesspisning blandt unge med afsæt i en ”madambassadør-tænkning” med henblik på at vurdere, om de indhøstede erfaringer fra projektet vil give anledning til at udvikle et landsdækkende koncept til inspiration for andre detailhandelsbutikker, der ønsker aktivt at indgå i arbejdet med at fastholde og udvikle unges varekendskab, madlavningskompetencer og madlavningslyst.

AB - Evaluering af pilotprojektet "Madklub på Kollegiet", der er et partnerskabsprojekt mellem Hotel- og Restaurantskolen, ARLA FOOD, De Samvirkende Købmænd/REMA 1000 og Aalborg Universitet. Projektet er blevet gennemført med reference til Rådet for Sund Mad. Formålet med pilotprojektet har været ”at stimulere madlavningslyst, råvarekendskab, tilberedningskompetencer og fællesspisning blandt unge med afsæt i en ”madambassadør-tænkning” med henblik på at vurdere, om de indhøstede erfaringer fra projektet vil give anledning til at udvikle et landsdækkende koncept til inspiration for andre detailhandelsbutikker, der ønsker aktivt at indgå i arbejdet med at fastholde og udvikle unges varekendskab, madlavningskompetencer og madlavningslyst.

KW - madfællesskaber

KW - unge