OriginalsprogEngelsk

• Ceiling mounted
  • Ventilator
  • Heating/Cooling

Mikkelsen, F. S., Heiselberg, P. K., & Jensen, R. L. (2017). Measurement Report of WacoVent Ceiling Mounted Heating/Cooling Ventilator. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Contract Reports, Nr. 185
Mikkelsen, Frederik Søndergaard ; Heiselberg, Per Kvols ; Jensen, Rasmus Lund. / Measurement Report of WacoVent Ceiling Mounted Heating/Cooling Ventilator. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2017. 34 s. (DCE Contract Reports; Nr. 185).
@book{002383c4b392467e870ecd601f7fe6b3,
title = "Measurement Report of WacoVent Ceiling Mounted Heating/Cooling Ventilator",
keywords = "WacoVent, Ceiling mounted, Ventilator, Heating/Cooling, WacoVent, Ceiling mounted, Ventilator, Heating/Cooling",
author = "Mikkelsen, {Frederik S{\o}ndergaard} and Heiselberg, {Per Kvols} and Jensen, {Rasmus Lund}",
note = "Confidential report",
year = "2017",
language = "English",
series = "DCE Contract Reports",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
number = "185",
address = "Denmark",

Mikkelsen, FS, Heiselberg, PK & Jensen, RL 2017, Measurement Report of WacoVent Ceiling Mounted Heating/Cooling Ventilator. DCE Contract Reports, nr. 185, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Measurement Report of WacoVent Ceiling Mounted Heating/Cooling Ventilator. / Mikkelsen, Frederik Søndergaard; Heiselberg, Per Kvols; Jensen, Rasmus Lund.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

BT - Measurement Report of WacoVent Ceiling Mounted Heating/Cooling Ventilator

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Mikkelsen FS, Heiselberg PK, Jensen RL. Measurement Report of WacoVent Ceiling Mounted Heating/Cooling Ventilator. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2017. 34 s. (DCE Contract Reports; Nr. 185).