Miljøvurdering af vinduer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

812 Downloads (Pure)

Resumé

Rapporten beskriver en metode til miljøvurdering af vinduer, opstilling af en model til miljøvaredeklarering af vinduer samt miljøvurdering og -deklarering af et antal udvalgte vinduer. Desuden er nettovarmetabet for forskellige vindues-løsninger og vinduernes indflydelse på dagslysforholdene i forskellige rum behandlet. Rapporten er udarbejdet som et led i Energistyrelsens 'Projekt Vindue' som har til formål at fremme udviklingen af bedre og mere energieffektive vinduesløsninger.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider88
ISBN (Trykt)87-563-1182-6
StatusUdgivet - 2003
NavnBy og Byg Dokumentation
Nummer046
ISSN1600-8022

Emneord

 • vinduer
 • miljøvurdering
 • dagslys
 • energi, bygningsfornyelse
 • ruder
 • miljøvaredeklarering
 • nettovarmetab
 • windows
 • environmental impact assessment
 • daylight
 • energy
 • building renovation

Citer dette

Krogh, H., Johnsen, K., & Aggerholm, S. (2003). Miljøvurdering af vinduer. Hørsholm: SBI forlag. By og Byg Dokumentation, Nr. 046
Krogh, Hanne ; Johnsen, Kjeld ; Aggerholm, Søren. / Miljøvurdering af vinduer. Hørsholm : SBI forlag, 2003. 88 s. (By og Byg Dokumentation; Nr. 046).
@book{12ffe790165e11dca5a4000ea68e967b,
title = "Milj{\o}vurdering af vinduer",
abstract = "Rapporten beskriver en metode til milj{\o}vurdering af vinduer, opstilling af en model til milj{\o}varedeklarering af vinduer samt milj{\o}vurdering og -deklarering af et antal udvalgte vinduer. Desuden er nettovarmetabet for forskellige vindues-l{\o}sninger og vinduernes indflydelse p{\aa} dagslysforholdene i forskellige rum behandlet. Rapporten er udarbejdet som et led i Energistyrelsens 'Projekt Vindue' som har til form{\aa}l at fremme udviklingen af bedre og mere energieffektive vinduesl{\o}sninger.",
keywords = "vinduer, milj{\o}vurdering, dagslys, energi, bygningsfornyelse, ruder, milj{\o}varedeklarering, nettovarmetab, windows, environmental impact assessment, daylight, energy, building renovation",
author = "Hanne Krogh and Kjeld Johnsen and S{\o}ren Aggerholm",
year = "2003",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-1182-6",
publisher = "SBI forlag",

}

Krogh, H, Johnsen, K & Aggerholm, S 2003, Miljøvurdering af vinduer. By og Byg Dokumentation, nr. 046, SBI forlag, Hørsholm.

Miljøvurdering af vinduer. / Krogh, Hanne; Johnsen, Kjeld; Aggerholm, Søren.

Hørsholm : SBI forlag, 2003. 88 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Miljøvurdering af vinduer

AU - Krogh, Hanne

AU - Johnsen, Kjeld

AU - Aggerholm, Søren

PY - 2003

Y1 - 2003

N2 - Rapporten beskriver en metode til miljøvurdering af vinduer, opstilling af en model til miljøvaredeklarering af vinduer samt miljøvurdering og -deklarering af et antal udvalgte vinduer. Desuden er nettovarmetabet for forskellige vindues-løsninger og vinduernes indflydelse på dagslysforholdene i forskellige rum behandlet. Rapporten er udarbejdet som et led i Energistyrelsens 'Projekt Vindue' som har til formål at fremme udviklingen af bedre og mere energieffektive vinduesløsninger.

AB - Rapporten beskriver en metode til miljøvurdering af vinduer, opstilling af en model til miljøvaredeklarering af vinduer samt miljøvurdering og -deklarering af et antal udvalgte vinduer. Desuden er nettovarmetabet for forskellige vindues-løsninger og vinduernes indflydelse på dagslysforholdene i forskellige rum behandlet. Rapporten er udarbejdet som et led i Energistyrelsens 'Projekt Vindue' som har til formål at fremme udviklingen af bedre og mere energieffektive vinduesløsninger.

KW - vinduer

KW - miljøvurdering

KW - dagslys

KW - energi, bygningsfornyelse

KW - ruder

KW - miljøvaredeklarering

KW - nettovarmetab

KW - windows

KW - environmental impact assessment

KW - daylight

KW - energy

KW - building renovation

M3 - Bog

SN - 87-563-1182-6

BT - Miljøvurdering af vinduer

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Krogh H, Johnsen K, Aggerholm S. Miljøvurdering af vinduer. Hørsholm: SBI forlag, 2003. 88 s. (By og Byg Dokumentation; Nr. 046).