Ph.d.-projekt: Change and Anchoring of Innovative and Motivating It-Supported and Digital Video Mediated learning

 • Weitze, Charlotte Lærke (Projektdeltager)

  Projektdetaljer

  Beskrivelse

  Formålet med stipendiet er at foretage et praksisnært studie af, hvordan og med hvilke midler innovation og kompetenceudvikling kan forandre og forankre VUC Storstrøms it-støttede og digitalt videomedierede undervisning, hvor der er fokus på de lærendes motivation. Udgangspunktet er, at innovativ implementering af it sker i et samspil mellem undervisningens aktører. Projektet vil derfor skulle foregå i et tæt samarbejde med VUC (kursisterne, underviserne og administrationen) og med de forskere, der allerede nu samarbejder med VUC. Ph.d.-projektet indgår således i et af ILD-labs eksisterende forskningsområder og vil indgå i flere projekter (nationale og internationale) på VUC som del af empirigrundlaget. Formålet er at udvikle teori og at danne retningslinjer for, hvordan aktørerne kan skabe innovativ praksis i den fortsatte udvikling af it i undervisningssammenhænge, primært inden for digitalt medierede undervisningsformer.
  StatusAfsluttet
  Effektiv start/slut dato01/02/201302/03/2016

  Samarbejdspartnere

  • VUC Storstrøm (Projektpartner)

  Fingerprint

  Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • CHITALY 2015

   Charlotte Lærke Weitze (Deltager)

   28 sep. 2015

   Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar, udstilling eller lignende

   Fil