Innovation Science and the moving justification of publicly funded research

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceedingForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelTHIRD NORDIC SCIENCE AND TECHNOLOGY STUDIES CONFERENCE : ABSTRACTS
ForlagUniversity of Gothenburg
Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017
BegivenhedThird Nordic Science and Technology Studies Conference - University of Gothenburg, Gothenburg, Sverige
Varighed: 31 maj 20172 jun. 2017

Konference

KonferenceThird Nordic Science and Technology Studies Conference
LokationUniversity of Gothenburg
LandSverige
ByGothenburg
Periode31/05/201702/06/2017
Internetadresse

Juhl, J. (2017). Innovation Science and the moving justification of publicly funded research. I THIRD NORDIC SCIENCE AND TECHNOLOGY STUDIES CONFERENCE: ABSTRACTS University of Gothenburg.
Juhl, Joakim. / Innovation Science and the moving justification of publicly funded research. THIRD NORDIC SCIENCE AND TECHNOLOGY STUDIES CONFERENCE: ABSTRACTS. University of Gothenburg, 2017.
@inbook{524771b54f7943d5bc1058d9b504067a,
title = "Innovation Science and the moving justification of publicly funded research",
author = "Joakim Juhl",
year = "2017",
language = "English",
booktitle = "THIRD NORDIC SCIENCE AND TECHNOLOGY STUDIES CONFERENCE",
publisher = "University of Gothenburg",

Juhl, J 2017, Innovation Science and the moving justification of publicly funded research. i THIRD NORDIC SCIENCE AND TECHNOLOGY STUDIES CONFERENCE: ABSTRACTS. University of Gothenburg, Gothenburg, Sverige, 31/05/2017.

Innovation Science and the moving justification of publicly funded research. / Juhl, Joakim.

TY - ABST

T1 - Innovation Science and the moving justification of publicly funded research

AU - Juhl, Joakim

PY - 2017