OriginalsprogEngelsk

• Narrative
  • Fan fiction
  • Narcissism

Christensen, J. R., & Jensen, T. (Accepteret/In press). Magical and Mundane Narrative Devices: [in Harry Potter]. I C. Bell (red.), Inside the World of Harry Potter University of Colorado Press.
Christensen, Jørgen Riber ; Jensen, Thessa. / Magical and Mundane Narrative Devices : [in Harry Potter]. Inside the World of Harry Potter. red. / Chriss Bell. University of Colorado Press, 2019.
@inbook{d5d3a1c02df246a4a8d08f078da4c1c2,
title = "Magical and Mundane Narrative Devices: [in Harry Potter]",
keywords = "Harry Potter, Narrative, Fan fiction, Narcissism",
author = "Christensen, {J{\o}rgen Riber} and Thessa Jensen",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Chriss Bell",
booktitle = "Inside the World of Harry Potter",
publisher = "University of Colorado Press",

Christensen, JR & Jensen, T 2019, Magical and Mundane Narrative Devices: [in Harry Potter]. i C Bell (red.), Inside the World of Harry Potter. University of Colorado Press.

Magical and Mundane Narrative Devices : [in Harry Potter]. / Christensen, Jørgen Riber; Jensen, Thessa.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TY - CHAP

T1 - Magical and Mundane Narrative Devices

T2 - [in Harry Potter]