Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet

  • PostadresseVis på kort

    Fibigerstræde 5

    9220 Aalborg Ø

    Danmark

Organisationsprofil

Organisationsprofil

FREMTIDSORIENTERET OG LEVENDE VIDENSMILJØ

Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet er et fremtidsorienteret og levende videnskabeligt og uddannelsesmæssigt miljø, hvor mennesket i dets sociale omgivelser, institutionelle relationer og kulturelle kontekst er kernen. Vi bringer det menneskelige og sociale i spil i relation til fx teknologi, sundhed og klima, og hvordan mennesket handler og skaber mening og forandring i forhold til både offentlige og private aktører. 

MISSIONDREVET

AAU er et missionsorienteret universitet, og derfor har vi fokus på, at vores forskning og uddannelse gør en forskel i samfundet, og at vi kan byde ind med løsninger på nogle af de store udfordringer, vi står overfor på både lokalt og globalt plan.

Tværvidenskabeligt samarbejde og samarbejde med eksterne aktører er helt centralt – både i forhold til forskningsprojekter og i vores uddannelser. 

LEDELSE

Fakultetet ledes af en dekan, en prodekan for forskning, en prodekan for uddannelse og en prodekan for eksterne relationer med administrativ støtte fra dekansekretariatet. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde samt Institut for Politik og Samfund betjenes administrativt af et fælles sekretariat, mens Institut for Kultur og Læring, Institut for Kommunikation og Psykologi, AAU Business School og Juridisk Institut har egne sekretariater. 

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.