Praksisudvikling af Onkologisk akutfunktion, Aalborg Universitetshospital

LandDanmark
ByAalborg
Periode29/04/201629/04/2016

Jørgensen, L., Jacobsen, H. R., Bech, S. T., Gøtzsche, B., Falkmer, U. G. I., & Uhrenfeldt, L. (2016). Praksisudvikling af Onkologisk akutfunktion, Aalborg Universitetshospital. Poster session præsenteret på Sygeplejesymposium, Aalborg, Danmark.
Jørgensen, Lone ; Jacobsen, Heidi Ramlow ; Bech, Susanne Thorhauge ; Gøtzsche, Bitten ; Falkmer, Ursula Gerda Inge ; Uhrenfeldt, Lisbeth. / Praksisudvikling af Onkologisk akutfunktion, Aalborg Universitetshospital. Poster session præsenteret på Sygeplejesymposium, Aalborg, Danmark.
@conference{822f4501b63b42e188da07e1efeba9d7,
title = "Praksisudvikling af Onkologisk akutfunktion, Aalborg Universitetshospital",
author = "Lone J{\o}rgensen and Jacobsen, {Heidi Ramlow} and Bech, {Susanne Thorhauge} and Bitten G{\o}tzsche and Falkmer, {Ursula Gerda Inge} and Lisbeth Uhrenfeldt",
year = "2016",
note = "Sygeplejesymposium ; Conference date: 29-04-2016 Through 29-04-2016",

Jørgensen, L, Jacobsen, HR, Bech, ST, Gøtzsche, B, Falkmer, UGI & Uhrenfeldt, L 2016, 'Praksisudvikling af Onkologisk akutfunktion, Aalborg Universitetshospital' Sygeplejesymposium, Aalborg, Danmark, 29/04/2016 - 29/04/2016, .

Praksisudvikling af Onkologisk akutfunktion, Aalborg Universitetshospital. / Jørgensen, Lone; Jacobsen, Heidi Ramlow; Bech, Susanne Thorhauge; Gøtzsche, Bitten; Falkmer, Ursula Gerda Inge; Uhrenfeldt, Lisbeth.

2016. Poster session præsenteret på Sygeplejesymposium, Aalborg, Danmark.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Praksisudvikling af Onkologisk akutfunktion, Aalborg Universitetshospital

AU - Jørgensen, Lone

AU - Jacobsen, Heidi Ramlow

AU - Bech, Susanne Thorhauge

AU - Gøtzsche, Bitten

AU - Falkmer, Ursula Gerda Inge

AU - Uhrenfeldt, Lisbeth

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Poster

Jørgensen L, Jacobsen HR, Bech ST, Gøtzsche B, Falkmer UGI, Uhrenfeldt L. Praksisudvikling af Onkologisk akutfunktion, Aalborg Universitetshospital. 2016. Poster session præsenteret på Sygeplejesymposium, Aalborg, Danmark.