• PostadresseVis på kort

    Selma Lagerløfs Vej 249

    9260 Gistrup

    Danmark

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Folkesundhed og epidemiologi udfører forskning og uddannelse med fokus på mennesker i deres omgivelser.

Sundhed, sygdom, rehabilitering og helbredelse udvikler sig i et samspil med individuelle værdier, familie, samfund, arbejde, institutioner og miljø. I centrum af ​​forskningen er både årsagerne til sygdom som en forudsætning for effektiv forebyggelse og sundhedsfremme og de kliniske konsekvenser af sundhedsvæsenet.

Medlemmer af gruppen har meget forskellig baggrund og bruger en række forskellige forskningsmetoder inden for områderne epidemiologi, statistik, folkesundhed, social medicin og samfundsvidenskab samt kombinationer af disse. De fleste projekter gennemføres i samarbejde med eksterne partnere og/eller klinisk praksis.

Gruppen har hovedansvaret for kandidatuddannelsen i folkesundhed ved Aalborg Universitet, der startede i 2012. Udover dette bidrager gruppen til uddannelsesprogrammerne i medicin og medicin med industriel specialisering og tilbyder præ-ph.d.-kvalifikation, ph.d.-uddannelse og vejledning af eksterne forskningsprojekter.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.