Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

  • PostadresseVis på kort

    Selma Lagerløfs Vej 249

    9260 Gistrup

    Danmark

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Ledelse

Dekan: Lars Hvilsted Rasmussen

Prodekan for forskning: Ole Kæseler Andersen

Prodekan for uddannelse: Jeppe Emmersen

Forskning

Sundhedsvidenskabelig forskning på AAU har sin helt særlige styrke i krydsfeltet mellem sundhed, medicin og teknologi. Vores forskning bidrager til fremtidens sundhedsvæsen med vigtig ny viden inden for både forebyggelse og behandling, pleje og rehabilitering.

Institutter

Forskningen foregår på fakultetets to institutter:

Uddannelse

Sundhed, medicin og teknologi er den stærke alliance på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet - og det er vores fundament for at uddanne sundhedsakademikere, der er i stand til at løse fremtidens sundhedsudfordringer.

Vores uddannelser baseres på solid sundhedsforskning i verdensklasse og en stor forståelse for mennesker, teknologi og sundhedsvæsen. Læs mere om de forskellige uddannelser og Ph.d.-skolen.

Videnssamarbejde

Vores viden virker. Det ved vi, fordi vi samarbejder tæt med den virkelighed, den skal bruges i og de mennesker, den skal gavne. Derfor er innovative samarbejder - såvel nationalt som internationalt - centrale for os.

Kontakt Charlotte Villadsen, hvis du gerne vil høre mere om samarbejdsmulighederne.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.