Projektdetaljer

Beskrivelse

Cirkulært byggeri er et centralt led i reduktionen af byggeriets ressourcetræk og klimaaftryk. En vigtig del af entreprenørens bidrag til cirkulært byggeri omhandler håndtering af bygge- og anlægsaffald. Projektet undersøger og udvikler metoder og strategier til effektiv udnyttelse af ressourcer og affald på byggepladser, som samtidigt kan hjælpe entreprenøren med at sikre stadig udvikling og overholdelse af nye lovkrav og tiltag inden for den cirkulære omstilling. Projektet er støttet af Enemærke og Petersen og Innovationsfonden.

Lægmandssprog

The project focusses on analysing sustainability and circular economy in relation to waste and resource management in construction. It will address fundamental questions pertaining to ‘circular construction’ and how the construction sector can support action to rethink and transform established norms and methods.
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/01/202131/12/2023

FN's verdensmål

I 2015 blev FN-landende enige om 17 verdensmål til at standse fattigdom, beskytte planeten og sikre velstand for alle. Dette projekt bidrager til følgende verdensmål:

  • Verdensmål 9 - Industri, innovation og infrastruktur
  • Verdensmål 12 - Ansvarligt forbrug og produktion

Emneord

  • Byggeri
  • Cirkulær økonomi
  • Institutionelle forandringer
  • EU taksonomi

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.