Kompetenceudvikling og uddannelsesbehov hos faglærte til plantebaseret fødevareproduktion

Projektdetaljer

Beskrivelse

Plantekompetent har til formål at forbedre mulighederne for udbud af både økologiske og konventionelle plantebaserede fødevarer af høj kvalitet ved at styrke virksomheders produktionskompetencer gennem A) Formidling i sektoren af virksomheders kompetencestrategier B) Systematisering af fremtidige kompetencebehov inden for plantebaseret fødevareproduktion C) Udvikling af strategier for at imødekomme disse kompetencebehov.

Lægmandssprog

Plantekompetent har til formål at forbedre mulighederne for udbud af både økologiske og konventionelle plantebaserede fødevarer af høj kvalitet ved at styrke virksomheders produktionskompetencer gennem A) Formidling i sektoren af virksomheders kompetencestrategier B) Systematisering af fremtidige kompetencebehov inden for plantebaseret fødevareproduktion C) Udvikling af strategier for at imødekomme disse kompetencebehov.

Nøgleresultater

Skabe overblik over fremtidige kompetencebehov samt behov for nye efteruddannelser og nye elementer i uddannelser til forskellige fagprofessionelle grupper.
Kort titelPlantekompetent
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/01/202401/01/2025

FN's verdensmål

I 2015 blev FN-landene enige om 17 verdensmål til at bekæmpe fattigdom, beskytte planeten og sikre velstand for alle. Dette projekt bidrager til følgende verdensmål:

  • Verdensmål 2 - Stop sult
  • Verdensmål 4 - Kvalitetsuddannelse
  • Verdensmål 12 - Ansvarligt forbrug og produktion