Citizen science møder cirkulær økonomi: kan det give mere demokrati?

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Bidragets oversatte titelCitizen science meets circular economy: Can it give more democracy?
Publikationsdato2 dec. 2018
UdgiverIngeniøren
StatusUdgivet - 2 dec. 2018

Fingeraftryk

democracy
citizen
economy
science

@misc{ab98eaa52fc84fceb5b445f437ad15c9,
    title = "Citizen science m{\o}der cirkul{\ae}r {\o}konomi: kan det give mere demokrati?",
    abstract = "Kan borgeres observationer i form af citizen science ogs{\aa} v{\ae}re med til at skabe tempo og fokus i udviklingen af en mere cirkul{\ae}r {\o}konomi? Et par relevante omr{\aa}der for citizen science inden for cirkul{\ae}r {\o}konomi er: Emballages evne til at reeucere produktspild og indg{\aa} i en cirkul{\ae}r {\o}konomi samt produkters levetids sammenh{\ae}ng med produktkvalitet og reparationsmuligheder.",
    keywords = "cirkul{\ae}r {\o}konomi, citizen science, borgervidenskab, demokrati, emballage, produktlevetid",
    author = "J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard}",
    year = "2018",
    month = "12",
    day = "2",
    publisher = "Ingeni{\o}ren",
    type = "Other",

Citizen science møder cirkulær økonomi : kan det give mere demokrati? / Jørgensen, Michael Søgaard.

5 s. Ingeniøren. 2018, Blog post.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Citizen science møder cirkulær økonomi

T2 - kan det give mere demokrati?

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

PY - 2018/12/2

Y1 - 2018/12/2

N2 - Kan borgeres observationer i form af citizen science også være med til at skabe tempo og fokus i udviklingen af en mere cirkulær økonomi? Et par relevante områder for citizen science inden for cirkulær økonomi er: Emballages evne til at reeucere produktspild og indgå i en cirkulær økonomi samt produkters levetids sammenhæng med produktkvalitet og reparationsmuligheder.

AB - Kan borgeres observationer i form af citizen science også være med til at skabe tempo og fokus i udviklingen af en mere cirkulær økonomi? Et par relevante områder for citizen science inden for cirkulær økonomi er: Emballages evne til at reeucere produktspild og indgå i en cirkulær økonomi samt produkters levetids sammenhæng med produktkvalitet og reparationsmuligheder.

KW - cirkulær økonomi

KW - citizen science