Mens vi venter på plastindustriens cirkulære emballageløsninger bliver lanceret i morgen 17. maj 2018.....

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Abstrakt

I morgen 17. maj 2018 er dagen hvor de dialoggrupper, som brancheorganisationen Plastindustrien har haft nedsat til at udvikle cirkulære økonomi løsninger i forhold til plastemballage, præsenterer deres løsninger i Industriens Hus. Det bliver spændende at se hvor radikale disse bredt sammensatte grupper er i deres forslag, der gerne skulle bidrage til at reducere ressourceforbruget til plastemballage. Mens vi har ventet på resultaterne fra Plastindustriens dialoginitiativ, har Føtex-kæden i Dansk Supermarked annonceret, at de snart vil udfase engangsplast-produkter fra deres sortiment som led i et samarbejde med WWF. Et spændende initiativ, der vidner om rettidig omhu! Det er nemlig således, at EU Kommissionen efter sigende forbereder regulering, der vil forbyde engangsplast-produkter.
Bidragets oversatte titelWhile we are waiting the circular packaging solutions of the plastic industry which will be launched tomorrow 17 May 2018...
OriginalsprogDansk
Publikationsdato16 maj 2018
UdgiverIngeniøren
Antal sider1
StatusUdgivet - 16 maj 2018

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne om 'Mens vi venter på plastindustriens cirkulære emballageløsninger bliver lanceret i morgen 17. maj 2018.....'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater