Mens vi venter på plastindustriens cirkulære emballageløsninger bliver lanceret i morgen 17. maj 2018.....

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

I morgen 17. maj 2018 er dagen hvor de dialoggrupper, som brancheorganisationen Plastindustrien har haft nedsat til at udvikle cirkulære økonomi løsninger i forhold til plastemballage, præsenterer deres løsninger i Industriens Hus. Det bliver spændende at se hvor radikale disse bredt sammensatte grupper er i deres forslag, der gerne skulle bidrage til at reducere ressourceforbruget til plastemballage. Mens vi har ventet på resultaterne fra Plastindustriens dialoginitiativ, har Føtex-kæden i Dansk Supermarked annonceret, at de snart vil udfase engangsplast-produkter fra deres sortiment som led i et samarbejde med WWF. Et spændende initiativ, der vidner om rettidig omhu! Det er nemlig således, at EU Kommissionen efter sigende forbereder regulering, der vil forbyde engangsplast-produkter.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato16 maj 2018
UdgiverIngeniøren
Antal sider1
StatusUdgivet - 16 maj 2018

Fingerprint

packaging
plastics
industries

Citer dette

@misc{83763c749a2e45b28bf090a2831ff6d5,
title = "Mens vi venter p{\aa} plastindustriens cirkul{\ae}re emballagel{\o}sninger bliver lanceret i morgen 17. maj 2018.....",
abstract = "I morgen 17. maj 2018 er dagen hvor de dialoggrupper, som brancheorganisationen Plastindustrien har haft nedsat til at udvikle cirkul{\ae}re {\o}konomi l{\o}sninger i forhold til plastemballage, pr{\ae}senterer deres l{\o}sninger i Industriens Hus. Det bliver sp{\ae}ndende at se hvor radikale disse bredt sammensatte grupper er i deres forslag, der gerne skulle bidrage til at reducere ressourceforbruget til plastemballage. Mens vi har ventet p{\aa} resultaterne fra Plastindustriens dialoginitiativ, har F{\o}tex-k{\ae}den i Dansk Supermarked annonceret, at de snart vil udfase engangsplast-produkter fra deres sortiment som led i et samarbejde med WWF. Et sp{\ae}ndende initiativ, der vidner om rettidig omhu! Det er nemlig s{\aa}ledes, at EU Kommissionen efter sigende forbereder regulering, der vil forbyde engangsplast-produkter.",
keywords = "Cirkul{\ae}r {\o}konomi, plast, emballage, bioplast, engangsemballage",
author = "J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard}",
year = "2018",
month = "5",
day = "16",
language = "Dansk",
publisher = "Ingeni{\o}ren",
type = "Other",

}

Mens vi venter på plastindustriens cirkulære emballageløsninger bliver lanceret i morgen 17. maj 2018..... / Jørgensen, Michael Søgaard.

1 s. Ingeniøren. 2018, Blog.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Mens vi venter på plastindustriens cirkulære emballageløsninger bliver lanceret i morgen 17. maj 2018.....

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

PY - 2018/5/16

Y1 - 2018/5/16

N2 - I morgen 17. maj 2018 er dagen hvor de dialoggrupper, som brancheorganisationen Plastindustrien har haft nedsat til at udvikle cirkulære økonomi løsninger i forhold til plastemballage, præsenterer deres løsninger i Industriens Hus. Det bliver spændende at se hvor radikale disse bredt sammensatte grupper er i deres forslag, der gerne skulle bidrage til at reducere ressourceforbruget til plastemballage. Mens vi har ventet på resultaterne fra Plastindustriens dialoginitiativ, har Føtex-kæden i Dansk Supermarked annonceret, at de snart vil udfase engangsplast-produkter fra deres sortiment som led i et samarbejde med WWF. Et spændende initiativ, der vidner om rettidig omhu! Det er nemlig således, at EU Kommissionen efter sigende forbereder regulering, der vil forbyde engangsplast-produkter.

AB - I morgen 17. maj 2018 er dagen hvor de dialoggrupper, som brancheorganisationen Plastindustrien har haft nedsat til at udvikle cirkulære økonomi løsninger i forhold til plastemballage, præsenterer deres løsninger i Industriens Hus. Det bliver spændende at se hvor radikale disse bredt sammensatte grupper er i deres forslag, der gerne skulle bidrage til at reducere ressourceforbruget til plastemballage. Mens vi har ventet på resultaterne fra Plastindustriens dialoginitiativ, har Føtex-kæden i Dansk Supermarked annonceret, at de snart vil udfase engangsplast-produkter fra deres sortiment som led i et samarbejde med WWF. Et spændende initiativ, der vidner om rettidig omhu! Det er nemlig således, at EU Kommissionen efter sigende forbereder regulering, der vil forbyde engangsplast-produkter.

KW - Cirkulær økonomi

KW - plast

KW - emballage

KW - bioplast

KW - engangsemballage

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Ingeniøren

ER -