• Kroghstræde 3, 2-203

    9220 Aalborg Ø

    Danmark

1996 …2022

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsprofil

Jeg er bredt interesseret i dansk og nordisk litteratur, men har i sælig grad forsket i dansk og nordisk poesi fra 1800-tallet og frem. Herunder har jeg især fokuseret på dansk, norsk, svensk og finlandssvensk modernistisk lyrik, ligesom jeg har beskæftiget mig intensivt med samtidspoesiens forskelligartede former. Det gælder bl.a. lyriske udtryksformer fra 2000 og frem, der går på tværs af genrer, kunstarter og medier. Jeg er pt ved at færdiggøre et forskningsprojekt om digtoplæsning og sociale fællesskaber og skal herefter i gang med et forskningsprojekt om Henrik Nordbrandts forfatterskab, som jeg er frikøbt til af Carlsbergfondet.

Stikord: Nordisk litteratur, poesi, modernisme, stedsforskning, interartielle og intermediale udtryksformer, litteratur og politik, litteratur ud over bogens grænser, litteratursociologi, lyrikanalyse, litteraturhistorieskrivning, kreativ skrivning.

Emneord

  • Sprog og Litteratur
  • Kultur og litteratur

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som stammer fra personprofilernes indhold. Det opdateres løbende med nye registreringer.
  • 1 Lignende profiler

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.